0 од.
+38 (096) 582 78 06

Церезин

    Церезин - де купити, застосування і властивості


    Його ще називають - тверді парафіни. Отримують його, так само як і парафіни з нафтопродуктів, використовуючи спеціальну технологію. Коротко її можна описати так - під дією низьких температур робочий склад подається на центрифугу з високими оборотами і в результаті застиглі вуглеводні відокремлюються від масла.

     

    Види церезина


    Якість церезина залежить від методу очищення, чим глибше очищення, тим краще властивості церезину.

    Структура у церезина - дрібнозернистий, за складом він нагадує воскообразное речовина. Колір буває від білого до коричневого. Температура плавлення становить від 65-88 ° С.

    Церезин купити можна різних марок все залежить для яких цілей він вам потрібен, він відрізняється за ступенем очищення і відповідно чим більше ступінь очищення тим дорожче буде його ціна. Його випускають чотирьох видів - це марка 65,70,75, 80, 90, 100 і 200, номер марки означає температуру плавлення. Віск марки 100 і 200 - білого кольору.

     

    Отримання церезина


    Віск отримують в основному з озокериту. Озокериту ще називають гірським воском з нафти.

    Віск білого кольору проходить подвійне очищення, він нагадує за своїми властивостями бджолиний віск, він не має запаху.

    Для отримання білого церезина, береться жовтий віск і дочищают, це відбувається приблизно так - його пропускають через гарячий розчин сірчаної кислоти і спеціальних відбілювачів.

     

    Застосування у виробництві


    Так як він має температуру плавлення вищу, ніж у парафіну, він отримав широке застосування у виготовленні свічок, в суміші з парафіном він значно покращує якість випущених свічок. Свічки краще горять, більш стійкі, не течуть, що дуже важливо особливо при виробництві церковних свічок, при цьому сама свічкова суміш пластична і підходить як для ручного виробництва, так і для виробництва в верстатах на великих підприємствах.

    Таку суміш можна зробити самому, для цього вам потрібно буде змішати в спеціальній пропорції два компонента - церезин і парафін. Але ви можете купити вже готову суміш або просто віск в нашому інтернет магазині Candlemarket.com.ua.

    Якщо ви хочете підібрати собі сировину для свічок за доступними цінами, просто наберіть в рядку пошуку - церезин ціна і ви зможете проаналізувати, де вам краще купити цікавить вас.

    Ще завдяки своїм властивостям він набув широкого застосування в косметичній промисловості, його використовують при виробництві чорнила для друкарень, при виготовленні кремів для взуття, мастильних матеріалів, при виробництві полиролей, застосовується в електротехнічному виробництві, в медицині при виробництві мазей.