0 од.
+38 (096) 582 78 06

Стеарин

Ціна: 84 грн. Оптова ціна (від 100 кг) - 74 грн

    Стеарин складається з складних з'єднань жирних кислот, таких як пальмітинова, олеїнова, стеаринова та інших. Стеаринова кислота має білий колір, продається в мішках по 25 кг. Має розсипчасту структуру у вигляді дрібного бісеру або пластівців. Вона не розчиняється у воді, добре взаємодіє з парафіном.

    Є стеарин рослинного і тваринного походження. Рослинний стеарин вважається більш кращим за якістю і властивостями. Він не має запаху, і його застосовують навіть у харчовій промисловості в якості згущувача.

     

    Історія виникнення стеарину


    Вперше про стеарину дізналися в 19 столітті, його відкрив учений, який виділив його з сала свині, його можна отримати навіть зі звичайного господарського мила. Для цього мило потрібно подрібнити, додати води, потім нагріти цю суміш до розчинення, потім додати оцет і ви побачите утворення білого осаду, ось цей білий осад, якщо його відфільтрувати і висушити і є стеарин.

    Пізніше стеарин почали добувати з рослин, так з'явився - стеарин пальмовий. Стеарин купити раніше було складно, так як його виробництво не було налагоджено, так як в наші часи.

     

    Застосування стеарину


    Стеаринова кислота широко застосовується в косметології, вона входить до складу практично всіх кремів і засобів особистої гігієни. Так само її застосовують при виробництві мила, в свічковий виробництві, вона входить до складу різних технічних мастил.

    При виробництві свічок, надає свічці матовість. З чистого стеарину зараз дуже рідко роблять свічки, в основному для свічок використовують парафін, бо він є дешевшим матеріалом.

    Стеаринова кислота в косметиці виступає як структуроутворюючий загущувач. Якщо її частково або повністю нейтралізувати вона стає ще й емульгуючим компонентом.

    У кремах і пенах для гоління стеаринова кислота є ключовим інгредієнтом, який навіть в описі як правило варто відразу після води.

    Температура плавлення стеарину становить від 69,4 до 72 ° С, розчиняється в водно-лужних розчинах

    Стеарин купити зараз можна оптом і в роздріб, великий вибір за ціною та якістю представлений в інтернеті. У нашому інтернет-магазині ви завжди зможете підібрати собі необхідний товар, наші ціни вас приємно здивують.